Meny Stäng

På benen igen

Äntligen börjar man bli människa igen efter att man i onsdags kväll åkte på magsjuka.
Kan lova att det känns i kroppen och skallen att man förlorat både det ena och andra under dom dagar man fått ligga mestadels förutom dom stunder man fick sitta på toaletten.

Hur som så har jag nu börjat komma igen och trots att jag inte är riktigt återställd i vätskebalansen ännu så orkade jag i alla fall åka och jobba idag, mycket är tack vare att jag dels äter bra men även får i mig mycket vätska samt även tar Resorb ett par gånger per dag så salt och mineralhalterna återställs igen.

Något jag upptäckt som är posetivt är att mitt blodsocker sjunkit till riktigt bra nivå av det här, har legat på 7,5 och över tidigare nu varierar det mellan 5,1 och 5,6 vilket är där det bör ligga enligt diabetessjöterskan, så inget ont som inte har något gott med sig, dock vill jag helst slippa magsjuka då jag behöver typ en vecka på mig att komma tillbaka till någorlunda normal aktivitetsnivå.

Men nu är det bara att hoppas orken kommer tillbaka snabbt så man orkar med det man måste under veckan så som jobbet och även på lördag fotbollen, är ju tur man slipper springa runt som förut utan numera bara behöver koncentrera sig på laguppställningarna och lägga in dom samt rapportera händelserna under matchen, förutom att man ska fixa med musiken samt LED-skärmarna, men skärmarna och musiken styr jag ju får speakerbåset så jag behöver inte gå just något alls.

Men nu ska jag återgå till att se Sverige-Skottland på TV12, får ju se om Sverige lyckas göra något mål idag, dom har ännu inte gjort det efter 50 spelade minuter.