Meny Stäng

Orkar snart inte bry mig längre

Nu får banne mej vädret bestämma sig om det ska vara regn/snö och kallt eller om det ska vara soligt och kallt/varmt ute, min kropp börjar protestera rejält nu så snart kommer jag att packa ihop totalt om inget vettigt händer.

Väntar ju på att få komma på en utredning av min arbetsförmåga men har inte hört ett ljud om när det blir ännu, sen så är det förvisso lågsäsong med fotbollen men är ju hundra saker som skall fixas ändå så som reklamväxlarna som ju är en följetong, fick först klartecken att ställa dom på samma plats som ifjol och när dom då stod på plats och dom som gjort jobbet åkt fick vi ett mejl från chefen för anläggningen att vi inte fick ha dom där, jag har nu totalt släppt allt som har med dessa att göra för att inte åka dit och skälla ut personen i fråga.

Sen så har vi ju kvar rätt mycket i kiosken i läktaren som vi måste försöka hitta andra förvaringsställen till men det har vi inte hunnit ta tag i men det blir ju svårt då dom nu har blockerat dörren till kiosken med en husvagn, vad nu den ska stå där för?

Men idag är det mest min mage som är lite bråkig så man har fått springa på toan några gånger men nu börjar den på ha lugnat ner sig igen, i övrigt är det bara värken i rygg och axlar samt bäckenet som irriterar mig, men jag känner att jag måste få skriva av mig lite för att på så sätt kunna få ut lite frustration ur kroppen.