Meny Stäng

Orkar knappt röra mig

Har inte haft någon bra dag idag, är ju tur att det är min återhämtningsdag så jag kan vila med gått samvete.
Hade planerat att försöka få iväg lite skräp och försöka röja upp lite här hemma men det var bara att lägga ner dom tankarna helt.
Är ju inte direkt lätt att göra något när man knappt orkar att röra på sig och knappt ens orkar sitta upp så det blev ju att ringa och avboka hjälpen.

Är strax på väg isäng och hoppas jag orkar med att åka på jobbet i morgon innan mötet på AF med handläggaren, är ju sista dagen på arbetsträningen men som både jag och han som äger företaget känner så borde vi fortsätta som vi gjort hitintills åtminstone över sommaren så jag har fått prova på att jobba alla årstider samt att jag får mer tid på mig att lära mig mer om hur dels dom jobbar men även kunna lära mig mer om att ändra utseende och funktioner med hjälp av koder.
Men det är ju som upp till AF om det blir en fortsättning eller inte, funkar ju rätt bra att jobba 2 dar och vara ledig en jobba två och ledig 2 som jag har gjort, har ju testat med 4 timmar per dag med samma upplägg och det funkade inte alls, då åkte man direkt hem och la sig en timme innan man orkade fixa käk men med 3 timmar om dan orkar jag med att göra annat med.

Men nu är som sagt sängen väldigt inbjudande så man kanske får sova inatt, för trött är man så man nästan inte orkar sitta upp längre.