Meny Stäng

Ont se nanting

Blev lite för mycket spring och så igår vilket gjort att jag har ont i kroppen se nanting och undviker trappor helt idag, är ju tur vi har hiss på kansliet så man kan ta sig upp till övervåningen med den.

Dock så klarar jag ju av att gå även om kroppen vill protestera men jag kan på grund av utrymmesskäl och avsaknad av ramp in i huset samt för smala dörrar inte möjlighet att använda rullstolen, dock behöver jag ju inte gå runt så mycket idag utan det enda jag behövde gå alls idag förutom inne i huset och till och från bilen var i förmiddags när jag åkte med handdukarna på tvätt.

Men så fort jag kan så kommer jag att åka hem och vila så man kanske orkar jobba i morgon med. Som tur är så har vi 2 veckor till nästa hemmamatch för A-laget men dock match för Juniorelit i Div 2 på lördag den 7 maj då dom möter Betsele IF kl 13.00 på Umeå Energi Arena SOL men då behöver jag bara sitta som speaker och slipper springa runt och fixa med reklamen. Har dom flyttat ut LED-skärmarna och fått igång dom innan dess så kommer jag att testköra dom under den matchen.

Men nu ska jag återgå till jobbandet igen.