Meny Stäng

Ont i ryggen

Har haft en riktigt skön vecka med 3 dagar på stan i lugn och ro, dock så var jag idag ner och tog då bussen istället för bilen, kan säga att det är inte kul att åka baklänges när chauffören bromsar tvärt.

Fick ju givetvis ont i ryggmusklerna som normalt bråkar konstant, men nu fick jag kramp i dom istället för vanlig värk som jag ju alltid har, är ju tur man har mediciner att ta till, tyvärr kan jag ju dock inte ta antiinflammatoriska mediciner då jag inte tål acetylsalicylsyra så det får man ju undvika och hålla sig till tradolan istället.

Har även nu gjort om lite på sidan så nu har alla mina inlägg fått en egen sida och inte bara i vänster menyn utan på en egen sida, kommer även att göra lite andra ändringar på sidan framöver men det blir senare, ryggen vill som inte funka som den ska så jag kommer nu att skippa datorn en stund och istället glo på dumburken som visar en massa skräp.