Meny Stäng

Ont i kroppen som vanligt

Vet inte varför man ska måsta ha ont i kroppen trots att man inte behöver göra mer än just kliva ur sängen?

Har ju varit ledig från jobbandet på kansliet sedan sedan tisdags och då var jag bara hemma förutom en snabbsväng på Maxi och handla, sen igår var jag och hjälpte en med datorn och det tog väl knappt en timme och sen åkte man på stan och tog en kaffe med en kompis och bara för det har man ont i kroppen så man fick ta extra Tradolan när man kom hem igår.

Idag har man bara klivit upp, käkat frukost och suttit vid datorn i dryga timmen och har ont i kroppen så det kryper i den och man knappt vet vart man ska vända sig.

Börjar tro det blir sängen igen idag så kanske man orkar göra något i morgon istället, hade tänkt mig att åka ner på stan på kvällen och se Umeå Live men vet inte om kroppen pallar det, blir dock att ta rullstolen med sig om man åker ner så man slipper stå hela tiden.

Hade även tänkt mig att åka till Vännäs på lördag eller söndag men får se om man orkar det alls.

Men nu ska jag försöka få på mig lite kläder så man kan visa sig ute även om man bara går till brevlådan.