Meny Stäng

Ont i kroppen som få…

Men trots att man har mer än vanligt värk nu så har man i alla fall lyckats göra lite i helgen, var och satt speaker på UMEÅ IK FF 2 mot Sandviks IK igår kväll, kände att jag behövde komma ut och göra något annat ett tag.

Men dagen började inte så bra idag, dels sov man ju som en kratta på grund av regnet som vräkte ner i natt, sen vaknade man ju varannan timme av det men steg upp och käkade frukost vid 9.00 i morse och tog medicinerna, sen blev det sängen igen, höll knappt på orka sitta upp så la mig och somnade och vaknade först strax innan 12.30 idag, men känner mig i alla fall lite mer utvilad än innan.

Hittade en app via PC FÖR ALLA:s nyhetsbrev som man använder för att skanna in foton med, visade sig funka riktigt bra så jag måste ju visa en bild på mig själv som liten med min mormor och morfars hund. Länken ovan går till sidan med artikeln om appen.

Jag och min mormor och morfars hund.

Säga vad man vill men man blir banne mig nostalgisk när man kollar på gamla foton.

Så det blir nog att sätta sig och skanna in en hel del gamla foton framöver bara kroppen tillåter.

Men nu ska jag försöka göra något vettigt typ att fixa lite käk eller så.