Ont, det gör ont men…

posted in: Inlägg | 0

Nu har jag ju varit dålig på att skriva här igen men dels har jag haft en hel del annat som tagit på krafterna så man helst skulle ha gått och sovit redan vid 18 på kvällen och dessutom så har jag och har haft så pass ont i kroppen att man inte orkat sitta vid datorn så mycket utan mest bara kollat mejl och facebook och så.

Dessutom är jag ju trött som jag vet inte vad idag och det trots att jag sov länge i natt. Börjar nästan tro något är fel med C-papen men det kan jag tyvärr inte kolla själv utan kan bara byta filter och rengöra den som vanligt då jag inte vill vara och ställa om någon inställning så något blir fel på den.

Ska försöka ta mig ut en sväng i alla fall försöka orka klä mig och sitta på altanen så kanske man orkar vara vaken längre.