Meny Stäng

Nytt utseende på sidan

Så har jag gjort slag i saken och gjort om sidan.
Det är mest bara bytt temat och lite färger samt tagit bort bildspelet på startsidan och ersatt det med en fast bild.

Men jag funderar på att göra lite mer med utseendet på startsidan men har inte bestämt mig ännu, funderar på att ha så kallade ”widgets” på startsidans högersida likt jag har på inläggssidan samt även att lägga in utdrag från inläggen på startsidan men har som sagt inte bestämt mig ännu.

Dock ville jag få lite färg på sidan istället för grått och svart och beige som sidan var.
Däremot har jag ju kvar min logga men funderar på hur jag ska kunna göra en snyggare logga men det får bli en senare fråga, den jag har nu är ju inarbetad så får tänka till innan jag gör om den.

Men nu ska jag återgå till att göra så lite som möjligt då detta väder med regn och rusk gör att man mår skit i kroppen så det blir tidig kväll ikväll så man orkar med morgondagen då det är hemmamatch för Umeå IK FF igen och man ska fixa en hel del extra innan matchen.

Så nu säger jag tack och hej leverpastej och hoppas inlägget delas som det ska via tillägget Social Web suite som jag installerade nu.