Meny Stäng

Nytt år samma utmaningar

Så har vi då ett nytt år, men tyvärr så är det precis samma utmaningar som väntar detta år liksom föregående.

Skulle gärna säga att det känns bra med ett nytt år framför oss men tyvärr så är min kropp på väg att ta helt slut vilket innebär att jag knappt orkar göra någonting alls utan bara sitter hemma hela ledigheten då jag måste ta varje tillfälle i akt att vila upp mig så jag kanske orkar jobba ett tag till.

Jag hoppas verkligen att jag får komma och göra utredningen så snart som möjligt så jag sen kan söka om sjukbidraget på minst 75% men gärna 100% för som det känns idag så orkar jag knappt sitta vid datorn och det trots att jag igår vilade mesta delen av dagen och bara var och handlade lite på eftermiddan och sen bara var hemma och såg på tv tills ”Skyfall” var slut strax före 1 inatt och därefter la mig och sov tills jag vaknade vid 11.40 idag.

Men det blir att lägga sig igen så kanske att man orkar med morgondagen också.