Meny Stäng

Nytt år, nya möjligheter.

Så var det ett nytt år igen och jag har haft fullt upp och inte orkat skriva här på ett tag nu.

Har nu hunnit avsluta min anställning genom kommunen och blivit arbetslös vilket faktiskt inte känns så dumt just nu, kanske man får ork att ta hand om sig ett tag.

Jag har även äntligen blivit av med dom skulder jag haft liggande hos kronofogden, det har ju tagit några år men äntligen är man av med dom.

Idag har jag testat en massagedyna som man sätter på en vanlig stol, var hur skönt som hellst, men tyvärr blev jag ju så slut i kroppen att jag la mig och sov några timmar när jag kom hem vid 16-tiden så nu kan jag inte sova igen, dessutom har jag ju fått tillbaka värken i ryggen igen, tror jag skulle behöva använda mej av en sån dyna lite oftare så kanske kroppen vänjer sig så man inte blir helslut efter att man testat i 5 minuter.