Meny Stäng

Nytt år nya möjligheter

Så var det ett nytt år, detta år började faktiskt med att jag på nyårsdagen var på bio och såg Rogue One med min lillebror.
Tror det börjar närma sig 8-10 år sen jag sist var på bio, har ju haft för ont i kroppen för att kunna sitta hela filmen, men igår gick det riktigt bra.
Det kan ju bero på att jag numera använder min rullstol när jag ska ut vilket gör att jag slipper belasta ben och höfter vilket i sin tur gör att jag orkar mer och får mindre värk.

Sen så har jag ju gjort första arbetsdagen för året med, fick börja med att bråka med en hemsida jag skulle lägga upp lite bilder på, den ville inte alls vara med på att skapa en ny mapp på servern så det var bara till att börja ringa för att få inlogg till ftp:n för att kunna ställa om rättigheterna.
Sen så ville den först inte vara med på att uppdatera alla tillägg och själva wordpress så då blev det ju till att bråka vidare med den, men tillslut så fick jag det att funka och kunde även publicera det dom ville ha på hemsidan.

Men nu blir det en lugn kväll med slötittande på dumburken och lite dator.