Meny Stäng

Ny vecka och ny bild på mig

Så har man ju varit så där dålig på att uppdatera här igen.
Men dels har jag haft fullt upp med att hjälpa en kompis med flytten av hans grejer från lägenheten till nya boendet så man har inte haft någon större orka att sitta vid datorn en.

Dock är allt med flytten klart nu så nu ska vi bara få in alla nycklar så dom kan lämnas in till hyresvärden så snart som möjligt.

Dessutom har jag ju en hel del inbokat på dagarna nu då jag ju måste försöka leta jobb så då är man upptagen med det 4 halvdagar i veckan.

Men jag ska börja fråga runt i veckan och se om det kan tänkas att man får komma tillbaka på UIK:s kansli igen vilket ju vore det ultimata för mig men ska även kolla runt lite på andra ställen där man har lite känningar.

Men nu så ska jag börja fundera på sängen för som jag delade på facebook så är jag mer död än levande för tillfället, men blir väl så att man inte lyckas somna trots att man är dödstrött.

Dessutom så tog vi en ny bild på mig idag på Iris Hadar som jag dels ska ha i mitt CV men även mitt personliga brev som man ska skicka med ansökningar så folk ser vem som söker jobben och den bilden har jag nu lagt in på sidan Om mig, så vill ni se hur jag ser ut idag så in och kolla där, men har den även som utvald bild nu.