Ny vecka

posted in: Inlägg | 0

Nu är det dels ny vecka men även ny månad, får ju se vad denna månad har med sig i form av värk och så.

Har haft en väldigt lugn helg då jag mest legat eftersom det har varit bästa sättet att slippa värken i höft och bäcken men idag är man ju tvingad att sitta upp igen eftersom man måste jobba.

Skulle gärna ha sluppit alla måsten men är ju bara att finna sig i att man måste göra som FK säger och jobba ihjäl sig istället för att dom som är unga och friska ska få jobb.

Men jag kommer att ta kontakt med läkaren igen för att antingen gå ner i tid eller så sluta jobba helt, alternativt bli sjukskriven igen, dessutom ska jag kontakta handläggaren på AF och se hur långt bort utredningen av min eventuella arbetsförmåga är.

Men tills jag får svar från dessa så får jag fortsätta jobba och slita.