Meny Stäng

Nu händer det grejer

Ibland får man vänta och jaga för att få tag på folk (läs läkare) och ibland ringer dom när man bara tänker på dom.
Hur som så fick jag mejl från min handläggare på AF att hon pratat med min läkare men att hon inte trodde hon förstått så jag planerade att ringa i morgon bitti men nästan direkt jag svarat på mejlet från handläggaren ringde min läkare, så nu blir det 50% sjukskrivning från måndag samt att jag fick en chans att prata med henne om blodtrycket som blivit väl lågt, vi kom fram till att jag ska återgå till den föregående dosen som jag hade och se om det blir skillnad igen, kan vara så att det blev för mycket sänkning av dubblad dos och då blir man ju mest bara trött och slut i kroppen sa hon vilket är precis vad jag känner nu.

Men nu ska jag i alla fall försöka få på mig lite kläder så man kan kolla posten, har ju brevlådan ute på gården och inte i dörren.