Nu börjar krånglet igen

posted in: Inlägg | 0

Så har man ju varit och arbetstränat i drygt ett år så nu vet man ju vad man orkar med och inte.
Tyvärr så blev det ju ingen fortsättning på stället där jag var men fick en så kallad ”Extratjänst” på Umeå IK:s kansli.
Det innebär ju att jag inte kommer att ha aktivitetsstöd utan lön men kommer även innebära att jag måste bråka igenom en sjukbidragsansökan på 75% så snabbt som möjligt då jag ju bara jobbar 25% och har i dagsläget endast 25% sjukbidrag, för tillfället har jag ju en sjukskrivning på 50% men det gäller bara denna månad ut .

Däremot har jag en tid hos läkaren för att få bra intyg att skicka in för ansökan om sjukbidraget på 75%, dessutom har jag ju alla utredningar som gjorts genom arbetsförmedlingen och på arbetsträningsplatsen som min handläggare på AF skrivit ut och som jag skall hämta för att kunna skicka med ansökan så jag får igenom den eftersom det är grundligt undersökt i verklighetsjobb så kan dom inte längre säga att det finns lättare jobb, för skulle jobbet vara lättare än vad jag haft det så skulle jag inte ens sitta upp och använda händerna utan snarare ligga och prata med en skärm som utför det jag säger. För en sak är då säker och det är att administrativa uppgifter och hämsidesbyggande är rätt likt, man måste ha koll på vart man ska lägga in rätt saker för annars blir det helknas i slutändan.

Men nu ska jag fortsätta ha min vilodag och eventuellt gå ut en sväng, eller rulla ut en sväng blir det ju, skulle behöva fixa till glasögonen igen så blir nog att åka på Avion och göra det.