Meny Stäng

Nu börjar det röra på sig

Fick igår fredag mejl från min handläggare på AF och blev kallad till ett möte på AF på måndag, är tänkt jag ska få komma ut och göra en arbetsträning på ett företag som sysslar med hemsidor och webbshoppar m.m.
Det är ju ett område som jag gillar att syssla med och även vill lära mig mer om så nu är det bara att hoppas att man dels orkar med det och dels att dom vill ha mig där eftersom jag ju egentligen är total nybörjare på hemsidor om man jämför med vad dom kan. Jag bygger ju bara mina sidor efter färdiga teman och tillägg medans dom bygger allt från grunden med att koda hemsidor och funktioner vilket jag inte kan ett dugg om förutom det lilla man snappat upp från tidigare vad gäller html-kod men det är ju knappt det används idag.

Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt hemma och vila upp mig så jag får vara lite pigg och fräsch på måndag när jag ska på mötet på AF.