Nu är jag less på snön

posted in: Inlägg | 0

Har ju som vanligt varit lite slö på att skriva här men har haft för mycket värk i kroppen samt för mycket annat som tagit krafterna i anspråk.
Jag längtar verkligen efter sommaren nu så man kan ta sig fram med rullstolen sittandes i den och inte gåendes och styra den för att ens kunna ta sig till bilen med den.
I fredags förra veckan när jag kom hem efter jobbet så hade traktorn varit och skottat så det gick hur lätt som helst att rulla från bilen och till lägenheten, dock hade den arme f*n laggt upp en snövall som gjorde att jag fick lov att lyfta rullstolen över för att kunna komma till bron.

Jag fotade ju givetvis hur det såg ut och mejlade bilderna till kvartersvärden och han pratade med dom som sköter det dagliga underhållet på gården så dom ska konstant hålla koll att det inte är snövallar i vägen då vi är två som inte kan gå längre sträckor, dessutom kan min granne inte alls gå då han sitter i permo och har assistenter dygnet runt.
Tyvärr så har det ju snöat två gånger i veckan och traktorn har inte varit och skottat på gården alls förutom på tisdag eftermiddag då det var regn men tyvärr så gick det inte ens att rulla då eftersom man bara sjönk ner i den mjuka snön så man fick gå och styra rullen istället.

Igår var det inte ens länt att försöka få med sig den, dels så kunde jag inte använda den på kansliet och dels kunde jag inte heller använda den på vårdcentralen då jag var till sjukgymnasten eftersom jag kan parkera just utanför dörren där med.

Idag däremot fick jag lov att styra den till bilen och sen sopa av drygt en decimeter snö från bilen innan jag kunde lasta in stolen och sen göra mig klar att åka, kan lova att det känns i kroppen nu men jag får försöka härda ut dom få timmar det gäller.

Men nu är det åter till jobbet.