Meny Stäng

Nästan sist iväg som vanligt.

Så var då ännu en hemmamatch avklarad och som vanligt är jag ju på plats senast tre timmar före matchstart för att hinna fixa det sista med reklamen samt se till att jag har internet så jag kan sköta livescore rapporteringen så folk kan sitta hemma och följa vad som händer på matchen via datorn.
Ca en och en halv timme innan matchstart kommer dom andra funktionärerna och tar hand om publiken men så fort matchen är slut så försvinner dom fortare än en avlöning och lämnar allt åt några få att plocka bort efter matchen, och det är ganska mycket som skall fixas efteråt med att ta bort avspärrningar och reklam m.m. men som tur är slipper jag ta ner reklamen nu på ett tag så den får sitta uppe tills vidare. Det enda jag måste göra på måndag är att åka och lämna handdukarna på tvätten samt hämta rena så slipper jag göra det sen i veckan.
Men jag börjar nog med sovmorgon om nu kroppen vill.