Meny Stäng

Mycket tankar har det blivit..

Som nog dom flesta vid det här laget vet gick ju min mor bort den 4 februari vilket lett till rätt mycket tankar som snurrat runt i skallen och därmed gjort att jag haft svårt att koncentrera mig på annat ett tag.

Vi hade ju begravningen i torsdags den 27 februari och då fick man ju verkligen igång både sorgearbetet och tankarna igen men nu börjar man i alla fall vara tillbaka igen så blir att koncentrera sina krafter på att försöka påtala för FK att det inte funkar med 75% arbete längre och att jag skall försöka hitta en arbetsträningsplats så snart som möjligt för att se om jag alls klarar något mer än några timmar i veckan.

Har i alla fall fått brev om att dom utrett färdigt och att dom kommer att avslå då läkaren inte skrivit något om ”Objektiva fynd” i intyget, problemet är ju att dessa objektiva fynd som bör finnas inte syns då man är till läkaren och är utvilad, så börjar fundera på att jag skall se till att vara vaken länge natten före jag ska dit nästa gång och även se till att det är skitväder som växlar så man mår riktigt skit i kroppen, fast hur det ska gå till med vädret har jag inte kommit på ännu.

Hur som helst ska jag ju ringa handläggaren och påtala att det är därför läkaren inte kan se något då jag alltid kommit dit nyduschad och utvilad.

Men jag ska även påtala att jag numera är på gång med att leta en arbetsträningsplats där jag får testa att arbeta och se om det finns någon arbetsförmåga alls, tyvärr är ju det brev jag fick förutom bilagorna standardbrev 1 från FK så bara att bråka på.

Men nu ska jag försöka sova lite i natt och hoppas man orkar göra något i morgon för vädret börjar ju slå om igen så värken och illamåendet börjar komma smygandes.