Mycket nu

posted in: Inlägg | 0

I alla fall verkar dom ha det på vårdcentralen med tanke på att jag var till läkaren för att få intyg till sjukbidragsansökan den 17 oktober och dom ännu inte fått iväg det vare sig till mig eller till FK.

Börjar även tröttna rätt så mycket på min mage, den brakar ju ihop totalt bara man nämner ordet bröd, åt 2 Gluten och Laktosfria Vallmofranska igår med Laktosfri Philadelphia på och i natt vred det om så jag nästan var på väg att ringa 112 på grund av smärtan i magen och tarmarna, sen fick man ju sitta på dass 3 gånger dessutom för att det bara forsade ur en, kan lova att jag inte mår riktigt hundra idag heller men dock har magen lugnat ner sig så man slipper tjafsa med det.

Blir snart sängen nu efter en nästan gastkramande VM-kval match mellan Italien och Sverige som Sverige vann med totalt 1-0 sett över 2 matcher, och det trotts att Sverige knappt fick slå fler än 2 passningar inom laget innan Italien tog tillbaka bollen.

Blir i alla fall sovmorgon i morgon så blir inte att åka på kansliet före 14 i alla fall, ska ha möte i morgon kväll så behöver inte vara där före 14 i alla fall.