Meny Stäng

Minne av teflon

Märks att man inte mår så bra i kroppen för tillfället, orkar ju knappt göra något när man är ledig.

Dessutom så lyckades jag ju glömma att ta medicinerna vid frukosten så på eftermiddan när man var på hemväg efter fotbollen så började man må rätt rejält pyton och kändes nästan som man skulle sprängas, visade sig ju när jag väl kom hem igen att jag hade glömt ta medicinerna så det var ju kanske inte så underligt att man mådde skit.

Blev ju seger för UIK FF 2 mot Domsjö IF med hela 12-3 så det var ju knappt man hann med att läsa upp ena målskytten innan man fick anteckna nästa.

Men idag har jag äntligen fått ut utemöblerna på altanen och dessutom är det sol så äntligen kan man gå ut och sätta sig där och ta en kaffe och bara vara, ska faktiskt göra det strax men dock så ska jag invänta ett besök av en som sa hon skulle komma och hälsa på när jag hade ny flyttat in men hon har inte hunnit förrän idag, men det blir ju som det blir då jag inte orkar storstäda vilket jag borde gjort. Har inte tänkt bjuda hem folk på torsdag utan vill någon fira mig får dom bjuda hem mig istället, då jag inte har orken att göra något speciellt i år utan gör som lillebror och ställer in allt stor firande i år, fyller ju bara 51 så det är ju inget att fira direkt.

Men nu ska jag gå och förbereda för besöket och fixa kaffe och nått att tugga på till.