Meny Stäng

Märks att hösten närmar sig

Med tanke på att jag nu fått tillbaka värken och har ondare i kroppen samt även börjar bli tröttare.
Men det har dock varit en väldigt bra sommar värkmässigt, dock har man ju fortsatt varit trött på eftermiddagen och helst velat sova en stund.

Men nu har som sagt värken återkommit och man har ont i hela kroppen igen men det är bara att bita ihop och gilla läget för det lär inte bli bättre väder igen under detta år i alla fall.

Som nog dom flesta av mina följare vet så håller jag ju med hjälp av några andra EDS:are på att försöka starta en lokalförening i Västerbotten ingående i Riksförbundet Ehlers-Danlos Syndrom vilket inte går så bra tyvärr.
Vi har ju haft en massa träffar för EDS:are i Umeå och länge pratat om att starta en lokalförening, och vi bildade en interimsstyrelse på sista träffen, tyvärr så har vi inte ens kunnat få tag på en av dom som ingår i den så vi har inte kunnat ha ett möte ens och börja kolla igenom vad vi måste göra innan vi kan utlysa ett årsmöte för officiella bildandet av lokalföreningen.

Jag har därför inte orkat driva på för att vi ska komma igång med den vilket känns ganska dåligt då vi bevisligen har medlemmar som vill ha en lokalförening men ingen verkar vilja engagera sig, är ju faktiskt inget heltidsjobb att sitta i en styrelse för en lokalförening utan rör sig om några timmar per månad inkluderat möten vilka man oftast kör via nätet och skype eller så.

Men nu ska jag återgå till mitt jobbande med hemsidan jag bygger på jobbet, men först blir det lunch.