Meny Stäng

Lugnt och stilla.

Har faktiskt haft rätt bra vad gäller värken i veckan som gått men tyvärr så har man ju ändå sovit som en kratta, har ju haft en hel del att stå i under veckan som var, vi hade ju avslutningsmiddag för våra funktionärer ute i Tavelsjö på ”Klacken” som fotbollsplanen heter där, fick ju faktiskt se hur det ser ut där Jesper Blomqvist började sin karriär, tyvärr så tog jag ingen bild utifrån men väl några inne som ligger på sidan med bilder.

Hoppas det blir en lugn vecka den som kommer då jag skall och lämna prover på måndag morgon och sen på fredag eftermiddag skall jag till diabetessköterskan och prata med henne, får ju se om jag skall öka antalet tabletter per dag eller om det fortfarande ser bra ut.

Efter det som hände i Paris igår kväll med självmordsbombare och terrordåd så känner man sig mest bara tom, spelar ingen roll att det var landskamp mellan Sverige och Danmark ikväll och att Sverige vann då så pass många oskyldiga människor fått sätta livet till bara för att dom ville gå ut och roa sig en fredag i Paris.

Har faktiskt inte orkat sitta så mycket vid datorn idag då det kändes som att all ork rann ur kroppen när man fick höra om terrordåden.