Meny Stäng

Lugn men produktiv helg

Har tagit det riktigt lugnt i helgen eftersom jag ju åkte på blodtrycksfallet i fredags.

Trots detta så tog jag mig iväg och handlade i lördags samt städade bilen och bytte däck igår så nu smyger man ju fram när man kör, kan lova att det gör skillnad på ljudet i kupén när man kör på sommardäck istället för vinterdäck.

Har haft en rätt lugn start på veckan då jag mest har suttit vid datorn förutom en stund nu efter lunch då jag var och hjälpte dom som byggt till nya båsen i omklädningsrummet så dom kom in och kunde fixa det sista så nu är det klart så dom kan börja använda båsen i morgon eftermiddag, färgen måste få torka först innan dom kan sätta sig i båsen.

Men nu ska jag strax fixa så vi får lite kaffe på eftermiddan så man håller sig vaken resten av dagen.