Meny Stäng

Långlördag

Det blev en hyfsat lång dag i lördags då jag dels hade arbetsuppgifter vid invigningen av Umeå Energi Arena och sen även satt som speaker på Div 2 matchen där Anna ”Sjöa” Sjöström Amcoff, Frida Östberg och Linda Dahlqvist spelade med laget eftersom dom annars inte skulle få ihop ett lag alls, var även tänkt att Malin Moström skulle ha varit med men hon fick förhinder så UIK FF 2 körde helt utan avbytare och hade utöver dom tre gamla storspelarna även lånat in Rita Chikwelu från a-laget.

Vart rätt mycket folk på invigningen faktiskt men dom var dåliga på att handla kaffe och bullar och så men desto bättre på att köpa hamburgare så dom höll knappt på att hinna med och grilla dom.

Vad gäller matchen så slutade den 3-1 till UIK FF 2 mot Clemensnäs IF och Rita gjorde 2 mål och Tilde Westman den yngste spelaren i laget gjorde ett mål för UIK.

Men eftersom att den matchen började innan vi var färdiga med invigningen av arenan så fick jag lov att åka tillbaks och ta itu med allt som skulle i frysar och kylar så inget skulle förstöras så vi slapp slänga bort bullar och så.

Men söndagen blev väldigt lugn då jag tog sovmorgon till 11 då jag blev väckt av telefonen så det kändes skönt att få vila ut en dag, men trots det så har jag ändå ont i hela kroppen så man måste ta extra medicin för att orka med dagarna.

Nu har vi ju match hemma på söndag igen så nu måste jag inventera samt eventuellt beställa hem varor inför matchen så vi inte står där på söndag och inte har något att sälja, men det får bli morgondagens göra på förmiddan för på eftermiddan så tar jag ledigt och åker och grattar mamma som fyller år.