Meny Stäng

Länge sen sist nu

Nu har jag varit så där slö och inte skrivit något här på väldigt länge.

Största orsaken är att jag har haft för mycket annat att göra som tagit all min tid och kraft.

Vi har ju flyttat Umeå IK FF:s kansli och dessutom har jag haft hantverkarna som renoverat mitt badrum hela april nästan så man har inte velat vara hemma då dom varit inne och fixat.

Detta har ju medfört att man istället varit för mycket på jobbet istället för att använda kvartersgården som viloställe då dom börjat 7.15 varje morgon vilket inneburit att jag har varit tvingad att kliva upp tidigare för att kunna använda toalettstolen på morgonen samt kunnat tvätta och klä mig innan dom kommit.

Nu har jag i alla fall kommit i ordning med mitt nya kontor men kan lova att det inte är i närheten av hur det var i gamla lokalerna, här sitter jag ensam i ena kontoret på sidan mot museet och övriga sitter i gamla kafeterian mot Rothoffsvägen till.

Dessutom vet jag inte vad som kommer att hända framöver med min anställning, ekonomin är ju inte den bästa i klubben och Extratjänsterna får ju inte förlängas då Riksdagen röstade igenom M+KD+SD:s budgetförslag vilket innebär att jag och fler med mig som inte kan ta vilket jobb som helst blir utan jobb då anvisningen tar slut.

Får ju se vad som sker framöver för jag har pratat med den handläggare jag hade då jag fick Extratjänsten samt även med styrelsen i UIK FF så bollen ligger ju hos dom nu, jag är ju berättigad till förstärkt anställningsstöd som det hette i alla fall, vet inte vad det heter idag dock, vet ju inte ens om det finns kvar efter att M+KD och SD fått bestämma reglerna som sittande regering ska följa.

Ska jag vara helt ärlig så känns det som att det är lika bra att man lägger ner verksamheten och fortsätter bråka med FK istället så man kanske kan få ett liv istället för att försöka jobba när man egentligen inte ens har ork att skriva här knappt.

Men nu ska jag inte sitta här och gnälla mer utan försöka hitta lite att göra istället, har ju det mesta klart redan inför matchen i helgen, är ju bara LED-skärmarna som vi inte har klart med ännu då vi hade bokat in flytt och service av dom idag men fick avboka allt då kommunen förbjöd oss att flytta ut dom sent igår kväll så vi har ju fått jaga runt och få tag i folket som skulle sköta flytten.