Meny Stäng

Länge sen sist igen

Så har man ju varit slö med att skriva här igen, jag vet att jag sagt att jag ska skriva oftare men hela förra veckan var jag ju liggandes i förkylning så orken har ju inte varit den bästa.
Dock är jag ju frisk från förkylningen igen men är fortfarande rejält trött i både kroppen och knoppen.

Har haft en hel del att göra i veckan dels med jobbet men även med fotbollen, var dubbla matcher igår med dels Skol-SM Final med Dragonskolan som vinnare för andra året i rad kl.13.00 på Nolia och sen kl. 16.00 var det träningsmatch mellan Umeå IK FF och Team Thorengruppen FF vilket även den matchen spelades på Nolia.
Bägge matcherna vanns av hemmalaget dels Dragonskolan och dels UIK FF och dessutom med samma resultat 3-0.
Såg riktigt bra ut vad gäller UIK:s spel, syns att det är en ny tränarstab och att det är många nya unga spelare som fått ta klivet upp till A-truppen.

Idag har jag först haft jobbet som vanligt och sen på kvällen mellan 18 och 19 haft en utbildning i matchrapporteringssystemet som används i Elitettan, är ju ett helt annat system än det jag varit van med från Damallsvenskan men det ska nog gå att fixa även detta, har ju en testmatch jag får testa att lägga in allt i systemet innan serien drar igång med bortamatch den 13 april och första hemmamatchen är den 23 april så man har ju en chans att lära sig hur man gör.

Men nu ska jag försöka se slutet på hockeyn innan man lägger sig så man orkar med morgondagen och sen helgen med träningsmatch på lördag.