Meny Stäng

Länge sen nu

Livet snurrar vidare i en väldans fart för mig nu.

Verkar som jag får avslag på min sjukbidragsansökan som vi ändrade från 75% till 50%.
Handläggaren som har haft mitt fall ringde upp mig i början på veckan och meddelade att hon fått tillbaka min ansökan och att det trots hennes förslag på att jag skulle få det beviljat så kommer dom att avslå ansökan.

Börjar ärligt talat ledsna rejält på FK då det först ska ta nästan ett halvår att komma fram till ett beslutsunderlag och sen ska man vänta ytterligare tid på att få veta om man får avslag eller bifall.

Som tur är verkar min kropp klara av att vara igång nästan hela dagarna vilket jag i samråd med AF och Umeå IK FF testat på att göra och vara på kansliet mellan 9-15 eller 16 på dagarna och dessutom har jag haft ork att göra handling och tvätta och annat med, dock har jag då utnyttjat mina vilodagar rejält och inte gjort just mer än klivit upp och ätit, har inte varit ut så mycket dom dagarna men det har ju funkat.

Ska nog ha ett möte med min nya handläggare på AF och Umeå IK FF om en Extratjänst på kansliet veckan som kommer, var tänkt att jag skulle börja på måndag på 50% men vi måste ta ett möte först och därför flyttar vi fram starten och jag kommer att köra 75% istället.

Men nu ska jag återgå till att försöka få något vettigt gjort idag.