Meny Stäng

Länge sen nu

Börjar ju vara ett tag sen man skrev något här igen.

Men har haft mer eller mindre fullt upp med jobbet så man har inte riktigt orkat med att sitta vid datorn och vare sig skriva här eller göra annat som att spela SWTOR som man vill göra.

Dessutom gav en skärm upp, var förvisso den första skärmen jag köpte när jag köpte min första riktiga dator själv för 10 år sedan så var kanske inte så underligt att den gav upp.

Blir att investera i en ny skärm i veckan, blir en större skärm än den jag hade som var 22″, har kollat på en 27″ som har ungefär samma egenskaper som dels den jag hade och dels som 24″ skärmar jag kollat på tidigare, dessutom var den billigare än den jag först funderade på som var 24″.

Men tyvärr får man vänta med det till senare i veckan då dom inte har den hemma idag utan får hem den i morgon eller på torsdag.

Dock får jag två paket levererade hem i eftermiddag/kväll som jag beställt, så får hoppas grejerna är hela denna gång, den ena försändelsen är en ersättningsvara för en tidigare som Postnord lyckades paja trots att det var vadderat kuvert.

Men nu är det åter till jobbandet med att installera och fixa till en arbetsdator på kansliet.