Meny Stäng

Lång time no se

Eller om man så vill på svenska Lång tid sen sist.
Ja alltså sen jag skrev här igen.

Men dels har väl inte orken riktigt velat infinna sig för att uppdatera här heller då man suttit och jobbat med en hemsida som vi förhoppningsvis kan släppa nästa månad.

Dessutom har man ju trots Corona och allt kravet att man ska söka sig en arbetstränings plats och se hur mycket kraft som finns för att ha ett liv utöver jobbet, kan ju med en gång säga att det är inte mycket kvar alls, jag deltar ju varje tisdag och torsdag i online seminarier för oss som deltar i det som kallas Introduktion till arbete förkortat INAB, dessa seminarier pågår mellan 9 och 11 och har man då knappt fått sova så orkar man knappt delta i dessa trots att man deltar hemifrån via Skype eller Microsoft Teams.

Men utöver att man ska delta i dessa seminarier så skall man ju jobba hemma i något som heter Learnster som jag snarast skulle vilja påstå är gjort för dom som aldrig jobbat eller vet hur arbetsmarknaden i Sverige funkar, men för mig som jobbat med diverse sedan jag var 15 år och nu är 55 så är det irrelevant för mig, jag kommer inte att sätta mig i skolbänken igen och utbilda mig till något nytt yrke, finns helt enkelt inte kraft nog i min kropp och hjärna att börja plugga igen.
Jag lär mig genom att pröva olika saker och hittar jag något jag gillar att hålla på med som t.ex hemsidor så lär jag mig mer om det genom att testa mig fram vad som funkar och inte.

Sen kan man ju fundera på vad FK sysslar med, påstår att det inte finns några objektiva fynd i min ansökan om utökat sjukbidrag, nejdå, har bara en utredning av arbetsförmågan samt ett års arbetsträning som bägge kommer fram till att med väl anpassade arbetsuppgifter och vilopauser samt vilodag mitt i veckan kan jag komma upp i 12-15 timmar per vecka men det räknas inte för det var ju 2017-2018 jag gjorde dessa och skickade ju in ansökan först 2019, är ju svårt för min läkare att se hur jag funkar på min arbetsträningsplats utan att vara där själv och studera hur jag funkar, sen så är jag ju utvilad och nyduschad och allt när jag har tid hos läkaren, jag kommer ju inte dit när jag har sovit som en kratta och knappt tar mig ur sängen.

Men det är bara att kämpa på så gott man kan men nu har ju finvädret försvunnit och vi har fått regn och ostadigt väder så kroppen mår inte alls bra nu trots att man sovit hyfsat i natt och fick sova snudd på 14 timmar natten före.
Men bara att bita ihop och härda ut den här dagen med.