Meny Stäng

Lång kväll

Blev en ganska sen kväll ikväll men kom mig ju ändå hem rätt så tidigt om man jämför med hur det brukar vara när UIK haft hemmamatch.

Slapp nämligen tömma och städa kiosken ikväll eftersom tjejerna som jobbade i kiosken hade tömt allt och både städat och diskat undan samt dragit ner allt till förrådet igen.

Var skönt att få se UIK vinna igen för spelet har ju funnits där tidigare också men då har det knutit sig i avgörande lägen, men ikväll visade dom att dom kan igen för Hammarby IF DFF hade inte mycket att sätta emot när UIK krigade över hela planen och vann med 2-0 efter två nickmål av Lina Hurtig som äntligen fått göra mål igen.

Det kunde ha blivit betydligt fler mål om inte Hammarbys målvakt Sofia Lundgren storspelat i målet och UIK:s spelare haft lite bättre skärpa i avsluten.

Men nu väntar en ny match hemma på söndag då dom möter Eskilstuna United DFF  hemma på Umeå Energi Arena som är det nya namnet på Gammliavallen efter att det i några år hetat T3 Arena.

För min del är det bara att inventera i morgon samt eventuellt beställa varor inför söndagen samt åka med handdukarna på tvätten och hämta nya så vi har dom hemma inför söndagens match.

Men nu är det sängen som gäller så man orkar jobba i morgon.