Meny Stäng

Låååååång söndag

Blev en bra helg trots allt, även om det knappt var några som kom förbi i lördags då jag dels påtalade det lite sent men även att jag tyckte det räckte med att mamma och Calle kom förbi, dessutom kom ju två kompisar inramlande så blev ju i alla fall några som kom förbi och grattade mig, dock fick man ju ett gäng grattis på facebook så får ju nöja mej med det.

Dock gjorde det ju att jag orkade åka med UIK till bortamatchen mot ASSI IF igår, blev uppstigning 6.45 för att hinna göra sig i ordning och ta sig till kansliet i tid för avfärd 8.30 mot Kalix, blev lunch i det fria på vägen upp vilket var riktigt uppskattat, sen vidare upp till Kalix och Risögrund där ASSI har sin hemmaplan, såg verkligen ut som kusinen från landet den arenan, var konstgräs av en äldre generation och en läktare som såg ut att kunna rasa när som helst.

Dock blev ju inte matchen vad den borde ha varit, delvis på grund av att ASSI tilläts spela ofta över gränsen till fult medans UIK inte fick just något med sig av domaren, dock var det inte domaren som gjorde målen men väl gav hon dom en enkel målchans då hon blåser straff för ASSI då deras spelare går in hårt på kropp med UIK:s målvakt som vinner duellen, borde varit frispark för målvakten men blev straff istället.

Sen fick ju UIK en skada tidigt i matchen då en spelare blir nerdragen och skadar knät vilket borde blivit minst frispark och varning men blev inget alls.

Dock är man ju på kansliet idag igen, kom dock in lite senare än vanligt då jag behövde sova ut lite men kunde inte somna så fort som jag ville igår kväll utan fick ligga och snurra i sängen tills kroppen till slut gav med sig och man somnade.

Blir inte någon fler resa som igår för mig om samma gäng funktionärer kommer med, för dom som åkte med orkar ju inte göra något eller så förstår dom inte vad man säger åt dom ens när man visar dom.

Men nu ska jag fixa lite inför nästa hemmamatch innan det blir ut och fixa med LED-skärmarna igen efter lunchen.