Meny Stäng

Klubbad

Hade ju problem att sova natten mot måndag men natten mot idag sov jag som en klubbad när jag la mig.

Hann knappt lägga ifrån mig telefonen och glasögonen och ta på mig andningsmasken förrän jag somnade, var fortfarande dödstrött i morse när jag vaknade men orkade trots det med att jobba hela dagen.

Har faktiskt fått en hel del gjort idag, har fixat bladen vi stoppar i matchprogrammet där vi har lite info om motståndarlaget, matchsponsorn, domarna samt i år även ska ha en kort text och en bild på/av före detta spelare i klubben så som Malin Moström, Hanna Ljungberg m.fl.

Dessutom har jag fixat loggor till LED-skärmarna då dom måste vara i rätt format så det blev ju lite detektivarbete för att få fram adresser till företagen som ska ha dom samt att man sen skulle försöka få till det så det såg bra ut så man fick godkänt att vi använder dom.

Efter jobbet åkte man iväg på Kronoparken och inhandlade 4 däck på fälg till bilen så nu har man äntligen både fälgar och däck så man kan klara sig utan att måsta byta däck på fälgarna och dessutom kan ha 13″ runt om.

Dessutom passade man ju på att handla på Kvantum då man ändå var där, blev rätt så mycket surr med personalen då man sprang på flera som kände igen en sen man hade det som stambutik.

Men nu ska jag försöka se hockeyn och sen blir det sängen direkt slutsignalen ljudit.