Meny Stäng

Klivit in i 2000 talet

Har haft en konstig helg i helgen som var, började med att man steg upp i god tid för att åka och jobba på fotboll på lördagen och satt som vanligt och käkade frukost men glömde helt av att ta medicinerna.

Detta medförde ju att man mådde skit hela eftermiddan och halva kvällen trots att man tog dom direkt man kom hem.

Sen så fick jag ju besök av en på söndagen så det blev ju att sitta ute på altanen i det hyfsat vackra vädret innan vi tog en tur ner på loppisen på mariedal med rullstolen vilket gjorde att jag igår hade träningsvärk i axlarna, men det har gått över nu.

Igår så var jag och gjorde slag i saken och köpte mig en ny tv, blev en SKANTIC 40 tums platt så nu har man fått även vardagsrums tv tittandet in i 2000 talet.

Blev att köpa den då den dels kostade 1990 samt att jag redan har en kredit på netonnet så jag slapp betala den kontant.

Kan lova att nu ser jag vad det står på tv:n även när det är sportprogram där dom har klocka och mål och annan info högst upp i bilden vilket jag inte gjorde på den gamla tv:n som bara är 32 tum och en tjock-tv.

Men nu ska jag återgå till att försöka göra något vettigt idag.