Meny Stäng

Kanske dags att göra nått nytt…

Ja på jobbfronten lär det ju bli så då klubben inte har råd med lönebidrag och Extratjänsten tar slut nu den 30 juni så från 1 juli är man mellan två jobb.

Så vet du nån som behöver en som kan lite om mycket och inte är rädd för att prova nya saker så länge det inte är tunga lyft, höga höjder eller att gå och stå hela tiden och gärna möjligt att använda rullstolen så hojta så kan jag kanske vara intressant för nån.

Självklart är det max 50% som gäller numera då min kropp på grund av att jag inte kunnat använda rullstolen alls just börjat protestera mer och mer vilket får till följd att jag fått börja ta extra medicinerna oftare för att härda ut, har ju som vanligt på onsdagar varit ledig idag men har tillbringat merparten av dagen hitintills sovandes, visst jag är ledig för återhämtning men visst vore det ju kul att kunna göra något annat än att sova när man är ledig.

Men som sagt så blev det sova som gällde då kroppen skrek efter vila, är fortfarande dödstrött men måste ju försöka få i sig lite mat och kanske få nått gjort med hemsidan med, har funderat på att göra om den helt igen, men denna gång skippar jag att neka annonser på sidan även om det inte genererar så mycket inkomster men jag kommer att välja vilken typ av annonser som ska visas på sidan om jag nu tar in några alls, har inte bestämt mig ännu faktiskt så vi får väl se hur det blir med det.

Dock kommer jag att försöka vara flitigare att uppdatera här än vad jag varit hitintills så förhoppningsvis så kommer sidan att bli mer levande igen.

Men ni får gärna komma med förslag på hur jag ska ändra sidan, vilka färger jag ska använda och kanske vad som ska finnas på sidan, det är ju trots allt vad ni som följer min sida/blogg vill läsa om som avgör en hel del.

Tack och hej leverpastej.