Meny Stäng

Kanske är dags igen…

Ja alltså att skriva nått här på bloggen igen.
Var ju ett tag sen jag skrev här sist nu men har inte haft vare sig ork eller nått speciellt att skriva om just.

Hur som så har vi nu sålt mammas och hennes sambos hus så nu ska vi börja sortera ut vad var och en vill ha kvar och vad som ska skickas på skroten eller säljas.
Hade jag vetat hur mycket jobb det är med att sälja hus och vad det kostar hade jag nog funderat både en och två gånger innan men vi körde på en som redan kollat på huset en vända så bara att gilla läget.

Blev ju betydligt mer än vi la ut det för i alla fall så vi får ju vara nöjda med det.
Men som sagt så är det ju en hel del att gå igenom nu och bestämma om vi vill spara det eller inte och vem som vill ha vad och helst då utan en massa tjafs som det lätt blir såna gånger.

Hur som helst har jag i alla fall mig veterligt klarat mig från Covid men däremot fått en rejäl smäll av pollen allergin och astman som alltid bryter ut samtidigt och det trots att man har tre mediciner mot pollen och astman.
Får nog prata med läkaren om att få göra en ny test så man får se om man kanske ska byta ut bägge medicinerna och inte bara den ena som jag gjort.

Hur som så skulle jag ju redan ha vaccinerats men samma dag så drog dom in det vaccinet jag skulle få och pausade det, så nu fick jag en ny tid den 30 mars istället, dock vet jag inte vilket vaccin det blir då men det löser sig nog ändå.

Men nu ska jag strax kramas med kudden och se om man får sova hela natten i natt, det fick jag inte natten som var utan vaknade tre gånger samt slumrade mest däremellan.