Meny Stäng

Kallt som bara den

Förvisso har ju vädret varit förhållandevis bra men däremot blåser det ju så vinden går ju rakt igenom allt.

Hade funderat på att åka till Vännäs och se rallyt men känner att med den kyla som är och att man inte kan se så mycket på sträckorna så skippar vi att åka dit.
Finns förvisso så kallade publiksträckor ikväll i Vännäs och sen en sträcka i morgon men dom är ju betalsträckor så dom skippar man gärna när inte ekonomin är som den ska, sen att åka till Kallhögen och hälsa på morbrorn som bor vid målgången på en sträcka ids jag inte göra då man knappt ser bilarna förrän dom är i mål så det skippar man gärna för att gå ca 1-2 km för att se mitt på sträckan klarar jag inte av och att köra rullstolen där är bara att glömma.

Så istället sparar man bränsle och pengar och håller sig hemma inomhus och bygger hemsida och spelar SWTOR och har det bra.
Kanske blir att fixa med en dator i morgon eftermiddag eller kväll vad det nu blir, beror ju på vad dom kommer fram till när hon åker på Netonnet och lämnar in den som bara strular.

Men nu är det dags för lite käk så man inte svälter ihjäl, har ju trots allt gått ner nästan 4 kilo sen jag la om kosten.