Meny Stäng

Ja se det snöar

Är det inte det ena så är det ju det andra sa kärringen som blödde näsblod.

Mår faktiskt rätt hyfsat idag trots att vädret ställer till det i kroppen, har orkat upp ur sängen i tid varje morgon den här veckan och dessutom orkat laga middag/lunch varje dag när jag kommit hem efter jobbet vilket inte hört till vanligheterna då jag oftast varit så slut i kroppen och skallen att jag mestadels har måsta ta en tradolan för att orka vara uppe åtminstonde till 20.00 på kvällen, men den här veckan har jag endast behövt ta det igår kväll men det var för att axlarna och ryggen fick ta stryk då jag blev tvungen att byta lampa i hallen, sen att man är trött i skallen och kroppen är ju bara normalt.

Men nu är det ju snart lunch igen, blir en Wook med kyckling, grönsaker, nudlar och soja, gott som bara den och mättande med.