Idioter i trafiken

posted in: Inlägg | 0

Ibland undrar man hur folk har lyckats få körkortet, senast nu på morgonen så höll jag på smälla i rondellen vid simhallen på Haga, var som vanligt på väg till jobbet via Björnvägen, ÖK, Rothoffsvägen och inga större incidenter förutom en som stannar till och sen kör istället för att köra direkt när det ändå var fritt då vi skulle svänga ner på ÖK vilket gjorde att jag fick stanna 2 gånger istället för att få köra direkt.

Men när jag kommer till rondellen vid simhallen så stannar jag för att släppa fram en som skulle in på Parkvägen och när jag sedan kör ut i rondellen och är mitt för så kommer en dåre och kör rakt ut framför mig, var ju ren tur att jag inte hade fått upp farten, har ju kameran i bilen som filmar konstant när jag kör så incidenten finns på film men jag väntar med att lägga upp den ett tag till.

Hade kontakt med min handläggare på AF igår och han skall försöka trycka på så jag får komma in och göra utredningen så snart som möjligt och att jag helst skall få vara någon annan stans och prova då min kropp säger ifrån mer och mer.

Skall även försöka få en tid hos läkaren så snart som möjligt då jag känner att orken inte längre finns att jobba 75% så skall jag söka utökat sjukbidrag till minst 75% men helst 100%.

Men idag verkar det inte finnas någon tid för dom att ringa upp mig från Norrlandskliniken så jag får försöka senare idag eller i morgon igen.

Men nu är det strax dags att åka och inhandla lunch för Marknadskommiten som har lunchmöte här på kansliet idag.