Meny Stäng

Hot hot hot

Verkar som om min inbyggda termostat inte funkar som den ska idag, trots lättare klädsel och att man bara sitter vid datorn så börjar man nästan svettas, vet att jag inte har feber i kroppen utan det måste nästan vara vädret som gör att man svettas bara man rör sig, var lite dimma kvar när man åkte på jobbet idag men nu verkar den då ha lättat helt för man ser lika bra som vanligt när man tittar ut, dock är det ju ett jämngrått molntäcke på himlen.

Är rätt så lugnt idag på kansliet jämfört med i går då jag satt och skrev adresser för hand på 95 kuvert samt stoppade i utskicket och frankerade det, tog lite tid vill jag lova, dock så har jag sluppit ont av det som tur är.

Men jag har ju lärt mig hur jag skall lägga upp det för att slippa så mycket monotona rörelser vilket är det som ställer till mest besvär för mig.

Satt och kollade igenom nya hemsidan/ kontrollpanelen på ”Egensajt.se” som är webhotellet jag har min sida på och funderar faktiskt på att lägga in en annons-länk till dom för att folk ska kunna hitta till dom via min sida, självklart kommer jag ju att få lite betalt för att göra detta men inga monstersummor utan bara lite betalt för att folk klickar sig vidare från min sida till deras, har inte tänkt börja lägga in en massa annonser på sidan då jag själv inte gillar sidor som är överrösta med annonser om än det ena och än det andra som inte har något som helst med sidan att göra.

Men nu är det dags för lunch och få i sig lite Potatisbullar med Bacon och Rårörd lingonsylt.