Meny Stäng

Hösten är här

I alla fall om man ska gå efter vädret, det växlar ju som man vet inte vad och givetvis så känner man ju av det rejält i kroppen.
Har trots allt haft det rätt bra vad gäller värken men nu har den börjat göra sig mer påmind vilket inverkar rejält på orken och måendet.

Hade fullt upp i helgen med fotbollsmatcher då det var Div 2 match på lördagen och sen F19 och Elitettan på söndagen direkt efter varann, blev ju att sitta som speaker på F19 matchen som vanligt och sen köra matchrapportör på Elitettan matchen vilket innebar att jag inte kunde röra mig så mycket utan fick sitta mer eller mindre hela tiden förutom i pausen mellan matcherna då jag var ner och hämtade laguppställningarna inför matchen, men kan lova att det kändes i bäckenet att ha suttit nästan 5 timmar i sträck på en vanlig stol, dessutom slog ju vädret om så i andra halvlek av Elitettan matchen så började huvudvärken komma krypande.

Blev att packa ihop snabbt efteråt och åka hem direkt, brukar ju annars hjälpa till att tömma omklädningsrummen och så efter matcherna men det var bara att glömma och åka hem så fort man kunde.

Blev även sovmorgon på måndagen, var på jobbet först vid 12-tiden istället för 9.00 som jag normalt börjar.

Men idag har det varit en hyfsat normal och lugn dag då jag bara har fixat med UIK:s hemsida och uppdaterat samt lagt in och tagit bort loggor, är ju inte lönt att ha kvar loggor för företag som inte längre är aktiva utan har gått i konkurs.

Men nu ska jag nog återgå till att fixa med den samtidigt som jag sitter och funderar på att bygga om min egen hemsida igen, men om det blir av och isåfall när det återstår att se men då kommer det att ligga en Under konstruktion sida som startsida förmodligen, eller så blir det att bygga den på en subdomän och sen flytta över den, har dock inte bestämt mig för om och hur jag ska göra ännu.

Men nu åter till jobbandet.