Meny Stäng

Helg mitt i veckan & spel mot ett mål.

Har tagit helg redan på onsdag eftermiddag eftersom jag skall jobba på uik:s f19 matcher i helgen.
Hade ju match med a-laget i tisdags och det var ju derby mot Sunnanå från Skellefteå, tyvärr var ju varken väder eller tv med oss eftersom det visades hockey på tv med Sverige och regnet öste ner men spelet värmde rejält, äntligen lossnade målskyttet för Lina Hurtig och hon gjorde själv 3 mål och serverade sen Hanna Sandström till hennes första mål i Damallsvenskan.
Man riktigt ryser i kroppen när man ser vilken inställning tjejerna har trots deras låga ålder, dom flesta är ju bara drygt 20 i laget men det ser ut som dom spelat på högsta nivå i minst 10 år.

Har klarat mig rätt bra vad gäller värken idag men det beror nog mest på att jag använde rullstolen när jag var på AF och sen en sväng på stan för jag har kopiöst ont i fötterna och i vänsterbenet just nu.

image

Måste ju visa rullen so.m den ser ut just nu för den skall bytas hjul på och monteras E-motionhjul så jag slipper få mer ont i axlar och armar än nödvändigt.