Meny Stäng

Har sommaren kommit nu eller?

Har varit lite slö nu att skriva här igen, men har ju knappt haft ork att göra det heller.
Hur som så har helgen varit riktigt bra faktiskt, orkade ju med fotbollsjobb både fredag kväll och lördag dag utan att ta ihjäl mig eller ta ut mig för mycket.
Dessutom så orkade jag ju plocka fram utemöblerna på altanen i lördags så nu kan man sitta ute igen när vädret tillåter, det blev ju ca 5 timmar på altanen igår istället för att fara ut som jag först hade tänkt göra, var mycket skönare att sitta på altanen och dricka kaffe och ta det lugnt än att åka ner på stan eller Avion för att fika, och dessutom mycket billigare med.

Är ju rätt varmt idag med men tyvärr vill min kropp inte riktigt som jag vill idag, är trött och har ont mest överallt idag, är trots det på jobbet och försöker hitta på nått att göra för känns som jag är klar med sidan jag jobbat med åt Bakfickan utifrån utseende ändringarna, nu ska jag bara få nån/ några som ska få äran att lägga in kommande aktiviteter i kalendern samt även lägga in bilder och text från dom aktiviteter dom genomfört, men det verkar som att ingen vill eller törs ta på sig det ansvaret, vi kommer ju att fortsätta sköta sidan åt dom bara det att dom får sköta inlägg och kalendern själva i framtiden.

Men nu ska jag försöka jobba med css och bygga en sida på det viset igen, får ju se hur det går då hjärnan inte riktigt hänger med fullt ut idag.