Meny Stäng

Halv snöstorm

Nu har jag varit sådär slö på å skriva här ett tag igen, tyvärr beror det på att vädret varit som det varit och att jag fått göra lite för tungt jobb genom att jag varit tvungen att skotta för att kunna komma mig ut och in med rullstolen.
Ibland börjar man fundera på om hyan som kör traktorn och skottar här på gården bara har fram och back på traktorn för ratt verkar han inte ha då han bara styr upp snön och sen bara tar om och kör vidare så utanför min ingång lämnar han snön så man är tvingad att skotta utanför sitt eget område bara för att han är för slö, kan ta max 30 sekunder att få bort snövallen men det vägrar han tydligen göra.
Dessutom kör han endast på natten och gärna när det snöar mycket så det knappt syns att han varit framme.

Hur som så blir ju mitt mående rejält påverkat av dessa väderväxlingar så man knappt orkar sitta upp ens och dessutom får man ju ta i extra mycket för att få bort snön samt att man får ta i rejält för att kunna rulla till bilen med rullstolen, hade jag inte haft E-motion på den så skulle jag inte komma mig många meter.
Ska ju få FreeWheel till rullstolen men den får jag först den 15 mars så det är ju två veckor kvar dit.

Dock funkar det ju hyfsat om inte riktigt bra att jobba och ha rullen med sig, enda som jag inte gillar är att det blir en hel del snö i bagaget då man inte kan hindra det att följa med stolen in ibland, speciellt dagar som idag och igår när det vräker ner snö så man knappt hinner få bort det från bakrutan/skuffluckan innan det är fullt igen så luckan vill ramla ner igen.

Men nu ska jag strax inta sittande läge på hela ryggen och hoppas få sova i natt och att jag hittar en lösning på problemet jag stött på på jobbet i morgon.