Meny Stäng

Första dagen avklarad

Så har man då börjat arbetsträna igen, har varit rätt lugnt i och med att jag mestadels bara satt vid datorn och lyssnade samt såg på videokurs om hur man skapar hemsidor i html och css.
Det är ju tanken att jag ska kunna bygga sidor i WordPress med hjälp av html och css i framtiden vilket jag velat lära mig ett tag men inte riktigt vetat hur jag ska göra det, men nu fick jag ju chansen att göra min arbetsträning på en firma som bara sysslar med att bygga hemsidor i WordPress och även Webbshoppar i WooCommerce så med lite tur kommer jag att klara av att jobba deltid med detta så att jag kan få en riktig inkomst förutom sjukbidrag och aktivitetsstöd som jag lever på idag.

Men nu är skallen rätt tom efter första dagens tittande på video och provande att skapa koden för att visa på en hemsida.
Ska ju fortsätta med det i morgon så det blir strax sängen nu så man orkar med även morgondagen.