Meny Stäng

För lång dag

Har inte skrivit här på några dar igen, men så håller jag ju på med arbetsträningen och det går sådär, mår hyfsat i kroppen men tyvärr inte i skallen.
Använder ju rullstolen så mycket jag bara kan och kliver knappt ur den förutom när jag kliver på och av bussen eller måste nå eller göra något där jag inte kan använda rullstolen.
Igår var det ju meningen jag skulle ha en återhämtningsdag som vanligt men vi hade missat att det var inbokat ett möte med AF igår eftermiddag så därför flyttade vi vilodagen till idag torsdag samt att vi ändrade tiderna så jag började efter lunch.
Tyvärr så var jag ju tvungen att åka och lämna faste prover på Norrlandskliniken igår så det blev ju ingen sovmorgon när man skulle vara där vid 9 och måste åka buss, tar ju lite längre tid men funkar.
Kan lova att skallen var mosig igår eftermiddag och jag hade näst intill tunnelseende då vi satt på mötet och det såg dom ju men vi kom fram till att vi ska fortsätta utredningen med lite mer praktiska sysslor och lite hårdare krav men inte ändra så mycket i tider så får vi se om det fungerar eller om det blir bakslag.
Men det blev en rätt tidig kväll igår och jag fick sova ända till strax före 10 då magen sa ifrån så jag var tvungen att kliva upp, känner ändå att jag skulle vilja sova mera så det kan bli en del vilostunder idag.

Men nu ska jag sätta mig och ringa skrotarna och kolla om däck och fälg till Saaben.