Fick slippa ut igen

posted in: Inlägg | 0

Har varit slö på att uppdatera här igen. Men så har jag haft fullt med både värk och jobb så man har helt enkelt inte haft orken att skriva nått och dessutom har hjärnan mer eller mindre kopplat ner sig då man kommit hem.
Hur som så har jag idag varit på lasarettet hela förmiddan, deltar i ett forskningsprojekt om hjärta och lungor som heter SCAPIS och drivs genom Hjärt-Lungfonden så det blev ju fastande från igår kväll 20.00 till ca 10.30 idag innan jag fick äta lite och ta mina mediciner, sen vid 11.30 fick jag äntligen dricka en kopp kaffe då alla provtagningar och undersökningar var klara.

Började nästan tro dom skulle hålla kvar mig där men dom släppte hem mig med 2 mätare som jag ska ha på mig hela veckan till nästa onsdag, en som jag har runt midjan och tar av på kvällen och en som sitter på låret och ska sitta hela veckan, men som tur är så tål den att man duschar vilket ju är bra för det vill man ju kunna göra emellanåt.

Men nu är man trött i både kroppen och skallen så det blir nog lite vila innan man fixar middag senare i eftermiddag.