Meny Stäng

Får fortsatt frigång

Inga problem med hjärtat

Så har man då varit och träffat läkaren på Hjärtkärlmottagningen och fick typ samma svar som av alla andra läkare, dom hittar inget onormalt förutom att blodtrycket ligger på gränsen till för högt men borde gå ner med dubblad dos av en av blodtrycksmedicinerna så hon sa att förmodligen har min anfåddhet att göra med min EDS genom att jag får ont och blir trött av att röra mig för mycket vilket ju leder till att man då inte vill utsätta sig för värken eftersom man då blir sämre så då låter man ju bli att röra på sig istället.

Hoppas faktiskt att jag ska orka komma mig ut mer med rullstolen oftare när jag fått FreeWheel till rullstolen då den gör att risken att länkhjulen skär ner i snön försvinner mer eller mindre då dom lyfts upp och stolen blir 3 hjulig istället.

Trött som

Tyvärr så mår man ju skit idag eftersom man dels var igång rätt bra igår och även gått lite idag då jag inte kunde ta stolen in på dom två ställen jag var förbi på på väg hem från jobbet. Dessutom fick jag sova för lite natten som var då det bara kröp i kroppen igår kväll så man somnade efter midnatt och klev upp 07.00 i morse, hade tänkt försöka få lite vila efter läkarbesöket men hann inte med det utan fick bara ta det lugnt hemma en knapp timme innan man var tvungen att åka på jobbet.

Kan lova att det blir tidigare isäng ikväll samt hoppas att man får sova till i alla fall 10 i morgon så man orkar med jobbet, har en del att pyssla med då så bara att hoppas man orkar.