Meny Stäng

Exploderar nästan

Har inte haft nå bra dagar nu, var ju och jobbade på fotbollen i onsdags och igår så var jag liggandes med värk i bäckenet och ryggen så jag ju knappt orkade gå.

Sen idag när man kommer på jobbet så visar det sig att en före detta funktionär som vi sagt ifrån åt försöker komma sig in igen, men jag hann stoppa det så vi slipper bli av med mer saker från kiosker och så.

Sen så visar det sig att kommunen/ Umeå Fritid bestämmer när LED-skärmarna ska flyttas och servas, vore ju bra om dom kunde meddela sånt innan man bokar in flytt och service.

Anledningen till att dom ska vara kvar inomhus är att Udominate fortfarande spelar matcher vilket jag med flera hoppas tar slut ikväll, inte för att jag inte håller på lagen från Umeå utan för att dom ställt till trassel med skärmarna sen dom införskaffades.

Men nu är det slut på att jag sköter skärmarna, kommer på sin höjd att starta datorn med reklamen i övrigt kommer jag att be dom ringa vaktmästarna om det är något som måste fixas med dom då det är kommunen som äger skärmarna.

Men nu är det strax dags för lunch så man orkar med resterande del av dagen.